BIG Grupa kupila Plaza Kragujevac i Kruševac šoping park za 61 milion evra

Kompanija BIG Shopping centers potpisala je ugovor o kupovini Plaza Kragujevac i Kruševac šoping parka, gde ukupna kupoprodajna vrednost iznosi 61 milion evra, sa godišnjim neto operativnim prihodom od 4,5 miliona evra.

Plaza Kragujevac se prostire na površini od 22.700 kvadratnih metara, sa 96 odsto popunjenih kapaciteta, dok Kruševac šoping park zauzima površinu od 8.700 kvadratnih metara sa 100 odsto popunjenih kapaciteta, kao i dodatno zemljište za buduće proširenje parka.

„BIG Grupa je danas vlasnik i operater četiri tržna centra u Vojvodini – BIG Novi Sad, BIG Fashion Outlet Inđija, BIG Pančevo i BIG Zrenjanin i tri tržna centra u Beogradu – BIG Fashion tržni centar, BIG Fashion park i BIG Rakovica. Preuzimanjem najnovija dva projekta jačamo svoju mrežu u centralnoj Srbiji. Verujemo u ekonomiju Srbije i rast zemlje, nastavićemo širenje svoje mreže na jug i istok, kao i na region Balkana i Centralne i Istočne Evrope“, izjavio je Robert Jahav, izvršni direktor BIG Shopping centers Srbija.

Inače, BIG Grupa ima ukupno devet tržnih centara u Srbiji, kao i četiri projekta u kategorijama stambenog, poslovnog i logističkog prostora.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde