Biljana Bogovac – nova rukovodeća partnerka za PwC Srbija i PwC Crna Gora

Foto: PwC

PwC Srbija i PwC Crna Gora saopštili su da je Biljana Bogovac imenovana za novu rukovodeću partnerku od 1. jula 2023. godine.

Bogovac preuzima odgovornost za strateški pravac razvoja poslovanja kompanije PwC u Srbiji i u Crnoj Gori. “Njeno bogato znanje i iskustvo koje je sticala na poslovima pružanja usluga revizije finansijskih izveštaja i usluga srodnih reviziji je od neprocenjive vrednosti”, navodi se u saopštenju.

„Izuzetno sam ponosna i radujem se prilici da vodim kompaniju PwC u Srbiji i Crnoj Gori. U vreme velike neizvesnosti i stalnih promena, kompanija PwC će i dalje biti usmerena ka društvenoj zajednici i cilju da našim klijentima pomognemo u izgradnji poverenja i postizanju održivih rezultata. Verujem u moć timskog rada i zajedničkog napora koji će nas dovesti do novih uspeha i ostvarenja rezultata koji će nas izdvojiti na tržištu. Radujem se prilici da podelim znanje i iskustvo i doprinesem budućem uspehu kompanije PwC u Srbiji, Crnoj Gori i regionu uopšte,“ rekla je Bogovac.

Na rukovodećoj poziciji Biljana Bogovac će zameniti Emanuela Keniga koji je rukovodio kompanijom tokom proteklih 15 godina.

Bogovac ima preko 25 godina profesionalnog iskustva, odlično poznaje i razume potrebe lokalnog tržišta i ume da prepozna poslovne prilike za uvođenje inovacija koje doprinose rastu i razvoju poslovanja, navode u kompaniji. Pored toga, kao lider PwC platforme za ESG usluge veoma je aktivna u promovisanju važnosti ekoloških, društvenih i standarda upravljanja za poslovanje kompanije i pomaže organizacijama da preduzmu neophodne korake ka postizanju održivog poslovanja.

Zvanje diplomiranog ekonomiste stekla je na Tehnološkom univerzitetu u Sidneju, Australija. Članica je Instituta ovlašćenih računovođa Australije i poseduje licencu ovlašćenog revizora u Srbiji i Crnoj Gori.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde