Najbogatiji Slovenci kupili nekoliko hiljada hektara zemlje u Vojvodini

PRATITE NAS

Poslednji članci iz ove rubrike

Najbogatiji Slovenci, bračni par Iza i Samo Login, vlasnici Outfit 7 koja je zaslužna za planetarnu hit aplikaciju Talking Tom, kako prenose portali u Srbiji postali su vlasnici nekoliko hiljada hektara zemlje u Vojvodini.

“Oni na 3.800 hektara hoće da uspostave organsku poljoprivrednu proizvodnju. To će biti najveća platforma organske poljoprivredne proizvodnje, ja sam potpuno uveren, u čitavoj Evropi”, izjavio je ministar poljoprivrede Branislav Nedimović gostujući na jednoj televiziji.

Portal Telegraf.rs piše da su Slovenci svoj udeo u kompaniji prodali Kinezima pre četiri godine za milijardu evra, što je bila najveća prodaja u istoriji Slovenije. 

Outfit7 zarađuje oglašavanjem i kupovinom kroz aplikaciju. Da bi iskoristili popularnosti kod dece, Outfit7 je ponudu proširio veb videom, što je taktika koju koristi i tvorac Angry Birdsa. Outfit7 je pre prodaje imao oko 9 miliona pretplatnika na YouTubeu, a video sadržaj prikazan je oko 9,4 milijarde puta.

3 KOMENTARA

  1. Ja sam potpuno uveren da nas ministar poljoprivrede nije normalan kada je dozvolio da slovenci kupe 3800 hektara zemlje u srbiji i jos da reklamira to .

  2. Džabe kad su ove naše lopuže sve im podmetnuli, najlošiju zemlju, bez državne pomoći, zapošljavanje preko veze, to je naša priča, nikad se nećemo promeniti, nažalost…

Komentari su zatvoreni.

Preporučujemo