NBA zvezda pokrenula savetodavnu firmu

Foto: Youtube

Ključne tačke
  • NBA zvezda Kevin Durant i njegov poslovni partner Rik Klajman najavili su pokretanje nove savetodavne firme pod medijskom kompanijom Boardroom čiji su vlasnici.
  • Firma, Boardroom Advisory, radiće sa sportistima, kao i rukovodiocima i brendovima na stvaranju poslovnih i mogućnosti vlasništva u sportu, sadržaja i još mnogo toga.
  • Durant je jedan od mnogih superzvezda u sportu koji posluju u segmentima sporta i zabave.

NBA zvezda Kevin Durant i njegov poslovni partner Rik Klajman najavili su pokretanje nove savetodavne firme pod medijskom kompanijom Boardroom čiji su vlasnici.

Firma, Boardroom Advisory, radiće sa sportistima, kao i rukovodiocima i brendovima na stvaranju poslovnih mogućnosti vlasništva u sportu, sadržaja (tzv contenta) i još mnogo toga, navodi kompanija u saopštenju za javnost koje prenosi CNBC.

„Boardroom Advisory je prirodno proširenje brenda i način je na koji možemo da prenesemo naše resurse i iskustva drugim sportistima,“ rekao je Durant u saopštenju.

Sportisti i biznis

Durant i Klajman su osnovali Boardroom 2019. Medijski brend pokriva poslovanje u segmentima medija, sporta i muzike. Kompanija takođe proizvodi originalni sadržaj. „The Boardroom“, serija okruglih stolova na ESPN+, trajala je dve sezone. Investicioni portfolio kompanije proteže se na preko 100 investicija u ranoj fazi u sportskom i poslovnom prostoru.

Durent sada igra u timu Phoenix Suns, a  Klejman je njegov dugogodišnji menadžer. Njih dvojica su suosnivali 35V (35 Ventures), sportsku, medijsku i zabavnu kompaniju, 2016. godine.

Durant je jedan od mnogih superzvezda u sportu koji posluju u segmentima sporta i zabave. Kompanija za video produkciju još jednog NBA igrača Lebrona Džejmsa SpringHill procenjena je na 725 miliona dolara nakon što je kompanija prodala manjinski udeo investitorima. Fudbalska zvezda Kristijano Ronaldo jedan je od najbogatijih sportista na svetu, čiji uticaj na društvenim mrežama donosi milione po objavi, velikim delom zahvaljujući njegovom doživotnom ugovoru sa Nike-om od milijardu dolara.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde