OpenAI: Ovo je “najveća vest od debija ChatGPT-ija”

Foto: Envato Elements / YuriArcursPeopleimages

Kompanija OpenAI je objavila “najveću vest od debija ChatGPT-ija”, pokretanje ChatGPT Enterprise.

Alat namenjen poslovnim korisnicima je bio u razvoju „manje od godinu dana“, rekao je operativni direktor OpenAI Bred Lajtkep za CNBC.

ChatGPT Enterprise uključuje pristup GPT-4 bez ograničenja upotrebe, performanse koje su do dva puta brže od prethodnih verzija i API kredite. Lajtkep je rekao da cene ove usluge neće biti javno objavljene i da će ona „zavisiti od količine korišćenja i veličine svake kompanije“. Beta korisnici ove usluge bili su Canva i The Estee Lauder.

Ali i jedan od najvećih fintech startapa – Klarna.

“U Klarni stalno tražimo inovativna rešenja kako bismo ojačali sposobnosti naših zaposlenih i omogućili im da na najbolji način opslužuju naših 150 miliona aktivnih korisnika širom sveta. Sa integracijom ChatGPT Enterprise-a, cilj nam je da postignemo novi nivo osnaživanja zaposlenih, poboljšavajući performanse našeg tima i korisničko iskustvo”, rekao je direktor i osnivač Sebastian Siemiatkovski za zvanični sajt kompanije OpenAi.

Razlika između ChatGPT Enterprise i ChatGPT-ija

Ključna razlika između ChatGPT Enterprise-a i verzije koja je okrenuta potrošačima je u tome što će ChatGPT Enterprise omogućiti klijentima da sami unose podatke svoju kompanije namenjene za obuku i prilagođavanje ChatGPT-a za sopstvene industrije.

Kompanija takođe planira da uvede još jedan nivo upotrebe, nazvan ChatGPT Business, za manje timove, ali nije navela vremenski okvir kada bi on mogao biti pokrenut.

Iz OpenAI-ija napominju da njihovi modeli neće učiti iz poslovnih podataka kompanija koje koriste uslugu, dodajući da će podaci biti šifrovani.  

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde