AIK Banka dobitnik dva međunarodna priznanja

Zahvaljujući odličnim poslovnim rezultatima i stalnom unapređenju kvaliteta svojih usluga, AIK Banka je još jednu godinu za redom osvojila prestižno međunarodno priznanje za Najbolju komercijalnu banku i Najbolju bankarsku grupaciju u Srbiji za 2023. godinu, koje već tradicionalno dodeljuje renomirani ekonomski magazin – International Banker.

AIK Banka dobitnik dva međunarodna priznanja

Ova dva značajna priznanja samo su još jedna potvrda uspešnog poslovnog pristupa AIK Banke, koji je ovoj domaćoj finansijskoj instituciji omogućio ne samo stabilnost i izuzetnu pouzdanost u poslovanju, već i stalno širenje, jačanje i razvoj. AIK Banka je za manje od dve godine akvizirala dve značajne banke u Srbiji – najpre Sberbank, a zatim i Eurobank Direktnu, što još jednom ukazuje na veliku posvećenost strategiji daljeg rasta i razvoja.

AIK Banka će i u narednom periodu nastaviti da neguje odgovoran pristup poslovanju i stabilan rast na održivoj osnovi, podržavajući profesionalni razvoj zaposlenih, lokalnu sredinu i zajednicu u kojoj posluje. Banka će nastaviti da neprestano inovira svoje proizvode i usluge, nudeći klijentima još modernije korisničko iskustvo, ali i pružajući stalnu podršku najranjivijim kategorijama stanovništva.  

AIK Banka je univerzalna komercijalna banka koja je već godinama prepoznata kao lider na domaćem, ali i regionalnom tržištu, što je upravo kvalitet koji su stručnjaci International Banker magazina još jednom potvrdili. Iako je primarno fokusirana na digitalno bankarstvo i korišćenje tehnologije u svrhu pružanja što bolje usluge, AIK Banka se nije odrekla ni direktnog rada sa klijentima u filijalama, kao i tradicionalnih bankarskih proizvoda i usluga. Široka mreža filijala i preko 1.000 zaposlenih koji su u svakom trenutku spremni da odgovore na potrebe i zahteve klijenata samo su dodatno osnažene izvrsnom digitalnom ponudom koja je klijentima omogućila komfor i konstantnu dostupnost. Održivost poslovanja i zadovoljstvo klijenata su osnovni postulati na kojima je zasnovana poslovna strategija Banke, ali i temelj na kom će Banka nastaviti da gradi svoju poslovanje i uspeh u godinama koje dolaze.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde