Više

  AIK Banka je najbolja digitalna banka za potrošače u Srbiji za 2021.godinu

  PRATITE NAS

  Poslednji članci iz ove rubrike

  Renomirani finansijski časopis „Global Finance“ proglasio je AIK Banku najboljom digitalnom bankom za potrošače za 2021. godinu. Prestižna nagrada je još jedan u nizu pokazatelja uspešnog poslovanja i potvrda liderske pozicije u pružanju inovativnih i savremenih bankarskih usluga na tržištu Srbije. 

  Širina ponude digitalnih proizvoda, rast broja korisnika i benefiti koje digitalne platforme omogućavaju, kao i dizajn i funkcionalnost veb sajta neki su od brojnih kriterijuma koji su doprineli da žiri sastavljen od svetski priznatih stručnjaka i urednika časopisa dodeli ovu laskavu titulu upravo AIK Banci.  

  Prateći potrebe klijenata, uz uvažavanje najviših profesionalnih standarda, AIK Banka konstantno radi na unapređenju svojih usluga i realizaciji projekata u okviru usvojene strategije digitalne transformacije, sa jasnim ciljem da klijentima pruži najkvalitetnije korisničko iskustvo i maksimalan komfor u upravljanju svojim finansijama.

  „Izuzetno smo ponosni na sve što smo, kao tim, uradili prethodnih godina kako bismo klijentima omogućili dostupnost velikog broja bankarskih usluga putem najsavremenijih digitalnih kanala 24/7. Priznanje časopisa „Global Finance“ daje nam podsticaj za dalji razvoj i pozicioniranje AIK Banke kao vodeće bankarske grupacije u regionu”, istakla je Jelena Galić, predsednik Izvršnog odbora AIK Banke.

  Odgovori

  Molimo unesite svoj komentar!
  Ovde unesite svoje ime

  - Reklama -spot_img

  Preporučujemo