Četvrti Samit žena lidera je vodeći evropski događaj za poslovne žene

Četvrti Samit žena lidera je vodeći evropski događaj za poslovne žene

Samit žena lidera (Female Leadership Summit) je događaj koji okuplja uspešne i uticajne žene iz različitih oblasti radi razmene ideja, iskustava i znanja. Ove godine Samit će 01. juna 2023. u hotelu Hilton u Beogradu ugostiti izuzetne poslovne žene i lidere iz celog sveta.

Cilj Samita žena lidera je da se istaknu izazovi i prilike sa kojima se suočavaju žene liderke kao i da se predstavi način na koji ih je moguće prevazići. Osim toga, Samit je i platforma koja pruža mogućnost povezivanja i međusobne podrške. Na Samitu se često diskutuju teme poput liderstva, razvoja karijere, inovacija, rodne ravnopravnosti i drugih relevantnih tema.

Ovogodišnja tema Samita žena lidera su “Uzori“ – u svakom pogledu. Oko 40 različitih govornika će dati svoj doprinos ovoj temi i pružiti jedinstvenu priliku da učite od najuspešnijih lidera iz različitih oblasti i budete inspirisani njihovim primerom. To je i prilika da steknete nova znanja i perspektive koje će vam pomoći da i vi budete uzor drugima.

Program ovogodišnjeg Samita čine panel diskusije kao i predstavljanje uspešnih žena širom sveta. Osim dešavanja na glavnoj sceni, biće organizovana i radionica za devojčice u okviru koje će imati priliku da razrade svoje ideje koje će na kraju programa prezentovani publici u glavnoj sali. Najbolja ideja će biti nagrađena.

Sve ove aktivnosti su važan deo ohrabrivanja žena da se bore za svoje ciljeve i ostvare svoj pun potencijal.

Samit žena lidera je događaj na kome se stiču nova poznanstva i iskustva koja ostavljaju utisak jako dugo.

Na ovom događaju ćete pronaći inspiraciju, proširiti poslovnu mrežu i steći nova iskustva.Ove godine očekujemo:

• 500+ OSNIVAČA, KORPORATIVNIH LIDERA, PREDUZETNIKA I INOVATORA

• 40+ GOVORNIKA

• 15+ INVESTITORA

• 30+ PREDSTAVNIKA MEDIJA


Neki od govornika na Samitu žena lidera biće: Chiara Tilesi, Holivudska producentkinja i osnivač ‘’We do it together’’, Olga Adrienko, Vice president of brand marketing, Semrush, Valeria Altobelli, osnivač međunarodne nevladine organizacije „Misija“ koju čine bivše pobednice izbora lepote i žene iz skoro 150 zemalja sveta kao i saradnica Diane Warren na projektu borbe protiv nasilja nad ženama, Angela Holter, bivša direktorka Astia Angels – zajednice biznis anđela koja ulaže u kompanije sa ženskim liderima, Samera Owusu Tutu, član globalnog Marsh tima (Marsh je najveća svetska osiguravajuća kuća i savetodavna kompanija za upravljanje rizikom), Sanja Radlovački, izvršna direktorka UAE & Serbia Business Club-a, Monika Mikac, serijska preduzetnica i CEO u NAD Capital-u, investicionom fondu koji se fokusira na električnu mobilnost, Marija Pasuljević, osnivač THNK FWD, Larisa Halilović, međunarodni ekspert za razvoj timova i biznisa, TEDx govornik, Giselle Rufer, vlasnica i kreator švajcarskog brenda satova Delance watches i mnogi drugi.

Kreirajmo budućnost zajedno!

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde