Domaći softver podigao dodatnih 1,3 miliona evra seed rundi investicija

Foto: OTA Sync

Domaći OTA Sync, cloud hotelski softver za upravljanje hotelima i apartmanima, je podigao dodatna sredstva u svojoj 1,3 miliona evra seed rundi investicija predvođenoj češkim investitorima Presto Ventures, podržanih i od strane: Katapult Accelerator, TS Ventures Fond, DSI grupa poslovnih anđela, Startup Wise Guys i Expert DOJO iz Kalifornije.

U cilju uklanjanja nedostataka u sve zahtevnijem ugostiteljskom sektoru, osnivači OTA Sync kompanije Ilija Milović i Đorđe Jevtić kreirali su sveobuhvatan softver koji automatizuje hotelske procese, tako da hotelijeri mogu u potpunosti da se posvete svojim gostima.

OTA Sync pomaže menadžerima i vlasnicima da razumeju svoje poslovanje, dok povezuje prodaju, hotelske operacije, menadžment i iskustva gostiju sve u jednom rešenju.

Međutim, hoteli su i dalje naviknuti na ručni unos i analizu podataka koristeći zastarelu tehnologiju za svakodnevne operacije i upravljanje. Ipak, sa takvim rešenjem ili bez njega, razumevanje poslovanja i donošenje ispravnih odluka je teško.

“Ovo je prvi period napredne hotelske tehnološke transformacije! Ovom rundom ulaganja dokazaćemo hotelijerima širom sveta da je cloud tehnologija neophodan deo tima i procesa upravljanja, a ne alat koji im komplikuje život.”  ističe Đorđe Jevtić, jedan od osnivača i CEO kompanije OTA Sync.

Investicija će biti usmerena na širenje i ekspanziju na tržišta Evrope i Latinske Amerike, kao i na razvoj novih funkcionalnosti.

Jednostavnost i sveobuhvatnost sistema smanjuje vreme i napor potrebnih za obuku i donešenje odluka, dok istovremeno pomaže zaposlenima da povećaju produktivnost i ubrzaju prihod.

Trenutno softver broji preko 2.000 korisnika i posluje u 17 zemalja širom sveta.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde