Još 300 miliona dolara u džepu Rajana Rejnoldsa

Foto: Youtube screenshot

Ključne tačke
  • Kanadski glumac bi trebalo da zaradi preko 300 miliona dolara nakon što je telekomunikaciona firma u SAD ponudila da kupi manju telefonsku mrežu u kojoj on poseduje udeo.
  • Svoj brend džina Aviation Gin prodao je 2020. gigantu Diageo za 610 miliona dolara. Ima firmu Maximum Effort.
  • On je bio drugi najplaćeniji glumac na svetu u 2020, prema Forbes-u, redovno zarađivajući preko 20 miliona dolara po filmu, a ispred njega je samo Dvejn „The Rock“ Džonson.

Holivudska zvezda Rajan Rejnolds nastavlja svoj uspon u poslovnom svetu.

Kanadski glumac bi trebalo da zaradi preko 300 miliona dolara nakon što je telekomunikaciona firma u SAD ponudila da kupi manju telefonsku mrežu u kojoj on poseduje udeo.

Suvlasnik velškog fudbalskog tima Wrexham (koji je na putu da uđe u četvrti rang takmičenja u Engleskoj) poseduje 25 odsto deonica kompanije Mint Mobile. Nju je sada kupio drugi najveći operater mobilne telefonije u SAD T-Mobile za 1,35 milijardi dolara. To znači da je Rejnoldsov deo 300 miliona.

Tako smo srećni da je T-Mobile pobedio agresivnu ponudu moje mame Tami Rejnolds u poslednjem trenutku“, našalio se on u saopštenju za javnost kojim je najavljivao prodaju.

Rejnoldsova ulaganja

Rejnolds jednostavno poslednjih godina briljira na poslovnoj sceni.

Svoj brend džina Aviation Gin prodao je 2020. gigantu Diageo za 610 miliona dolara. Ima firmu Maximum Effort koja pravi reklame za njegove bivše brendove pomenute Mint Mobile i Aviation Gin, ali i za kompaniju Peloton.

Uz to, sarađuje sa Ričardom Brensonom, ulaže u strartape, ali i dalje glumi.

Uz sve to, i dalje je jedan od najplaćenijih glumaca na svetu, navodi BBC.

On je bio drugi najplaćeniji glumac na svetu u 2020, prema Forbes-u, redovno zarađivajući preko 20 miliona dolara po filmu, a ispred njega je samo Dvejn „The Rock“ Džonson.

Rajan Rejnolds i ekipa

Rejnolds je jedna od mnogih poznatih ličnosti koje ulažu u ‘neglumačke’ projekte.

Ešton Kučer je poznato da poseduje firmu rizičnog kapitala sa udelima u Uberu, Skipe-u i Airbnb-u. Tu su, na primer, od uspešnijih još Snoop Dogg i Džared Leto koji su investitori u Reddit.

Uprkos svom bogatstvu, Rejnolds nastavlja da glumi. On bi sledeće godine trebalo da glumi u Dedpulu 3 zajedno sa glumcem Hjuom Džekmanom koji će igrati ulogu Vulverina. Uspeh u najavi.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde