Novi poslovni uspeh Tejlor Svift je dečja knjiga

Već smo pisali o tome kako Tejlor Svift vodi svoje poslove.

“Bije je glas da je natprosečno inteligentna, a zatim i vredna i ambiciozna i malo ko iz branše može da joj parira”, piše u tom tekstu. A naredni poduhvat je još jedan dokaz toga.

Izdavač pod imenom “Little Golden Books” koja objavljuje knjige namenjene deci uzrasta od 4 do 8 godina, objavila je dečju knjigu o ovoj umetnici pod nazivom „ Taylor Swift: A Little Golden Book Biography “.

Već u top 3

Knjiga, objavljena 2. maja, prodata je u 170.000 primeraka u prve četiri nedelje i prošla je kroz više izdanja zbog velike potražnje čitalaca, navodi izdavač Random House Children’s Books. Kao primer, prosečna prva četvoronedeljna prodaja ostalih 28 naslova iz serije biografija izdavačke kuće “Little Golden Books”  je 4.900 primeraka, saopštila je kompanija. Pored toga, ovo je knjiga koja je već ušla u top3 najprodavanije u prve četiri nedelje od početka ove godine (prvi su memoari princa Harija).

Razlog tako velikom interesovanju je i činjenica da knjigu ne kupuju samo deca.

„Sudeći po Instagramu i TikToku, privukli smo unakrsnu publiku, koja obuhvata mnoge starosne grupe”, rekla je za Wall Street Journal Barbara Markus, predsednica i izdavač Random House Children’s Books, odeljenja kompanije Penguin Random House.

Knjiga, koju je napisala Vendi Lođa, a ilustrovala Elisa Čavari, sadrži seriju vinjeta čiji je cilj da daju čitaocima pogled na detinjstvo Sviftove, kao i njen profesionalni život.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde