Prime Time u Prime-u

Foto: Prime

Kažu da je ljubav prema hrani u celom svetu ista, a opet svako podneblje stvara svoj lokalni ukus i prepoznatljive restorane. Takvu filozofiju živi i restoran Prime na Novom Beogradu. Svoju posebnost sažeo je u tri vrline: najviši kvalitet hrane, jednostavna lepota u predstavljanju jela i lokalni dodir, koji donose vrhunski šefovi.

Prime je restoran kojeg krasi stil. Autori enterijera hrabro su ukrstili raznolike inspiracije. Na neobičan, a atraktivan način spojili su estetiku secesije (Klimt kao uzor) i midcentury stila (vidljiv u nameštaju, rasveti i materijalima).

Kvalitet donose pažljivo birane i zdrave namirnice, a zatim i vrhunska usluga ljubaznih domaćina. Lokalni šarm daje naš izbor domaćih jela od domaćih namirnica, spremljenih i predstavljenih na moderan, svetski način.

Executive Chef Prime-a Bojan Lacmanović Magi kreirao je maštovit jelovnik, unoseći u njega iskustvo sticano godinama u najboljim srpskim i internacionalnim restoranima. Magi donosi veru u tradicionalnu kuhinju sa ovih prostora, podignutu na viši nivo, obučenu u moderno pakovanje. Kaže da prati promene i da uči iz dana u dan. Za promene ga inspirišu gosti, oni koji prate njegov rad i žele nešto novo, kao i oni koji će tek upoznati Magijevo majstorstvo.

Poručuje da vrhunski kuvar u sebi mora da ima crtu ludosti. Kolika je ta crta kod Magija – morate proveriti sami.

Prime Time u Prime-u

Za vrhunske slatkiše odgovoran je Executive Pastry Chef Petar Žuljević. Kaže da su za dobar kolač važni: umeće, ljubav i kreativnost. A Petrova kreativnost je da iza svakog slatkiša stoji čitava priča, koju će moći da čuju i posetioci Prime-a. Petar je zaista Sa slatkim na ti, jer se tako zove i njegova autorska emisija o poslastičarstvu.

Prime neće biti nimalo jednostavan za ljubitelje dobrog vina. Jer kako odabrati od čak 140 etiketa koje krase vinsku kartu?! Možda uz pomoć somelijera, koji je uvek raspoložen da da dobar savet. Smešten na idealnoj lokaciji, u srcu poslovnog dela Novog Beograda (Vladimira Popovića 10), sa jednostavnim dolaskom i obezbeđenim parkingom, Prime je idealan izbor za vaše uživanje u vrhunskoj hrani, ambijentu i usluzi.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde