Goran Ivanišević brend ambasador UNIQA SEE regiona

Foto: UNIQA osiguranje

Najuspešniji hrvatski teniser i trener, Goran Ivanišević, novi je brend ambasador UNIQA SEE regiona koji čine Hrvatska, Srbija, Bosna i Hercegovina, Crna Gora i Bugarska. Goran se u novoj ulozi zaštitnog lica UNIQA osiguranja predstavio na konferenciji za novinare održanoj u hotelu Kempinski u blizini Umaga.

Ispisavši hrvatsku tenisku istoriju kao jedini Hrvat koji je osvojio Vimbldon i 2021. godine postao član Međunarodne teniske kuće slavnih, Goran je tokom karijere ostao zapamćen, osim po snažnom i nepredvidivom servisu, po iskrenosti i harizmi koje su obeležile njegovu karijeru.

Pozivu UNIQA osiguranja da postane ambasador brenda u regionu jugoistočne Evrope Goran se odazvao prepoznavši u UNIQA osiguranju vrednosti koje deli i živi, kao što su zajedništvo, lična odgovornost, jednostavnost i integritet. Ugovor o saradnji sa UNIQA osiguranjem Goran je potpisao na period od tri godine.

Kad su u pitanju saradnje s brendovima, pažljivo biram s kim ću sarađivati zato što  moram biti kompatibilan s vrednostima koje ću promovisati. Kod UNIQA osiguranja odmah me je privukla njihova želja da svojim brojnim klijentima na ovim tržištima ponude ne samo najmodernije usluge, već i dodatne vrednosti koje će im omogućiti bolji život. Kroz ceo svoj život i karijeru, veoma dobro sam se upoznao s prednostima osiguranja jer život sportiste je neminovno, zbog napora kojima smo izloženi putujući i trenirajući, ispunjen brojnim rizicima. Porodica i zdravlje su mi oduvek bili prioritet i jedan od najvećih motiva za postizanje uspeha u ovom sportu. Zato istinski verujem da kroz ovu saradnju mogu da pomognem brojnim ljudima da osveste da im u očuvanju zdravlja, doma i generalno osećaja sigurnosti u životu UNIQA osiguranje može biti odličan partner“, rekao je Goran Ivanišević.

Goran Ivanišević brend ambasador UNIQA SEE regiona

„Čast mi je i zadovoljstvo što smo u prilici da uspostavimo saradnju sa velikim sportistom, trenerom, ali pre svega čovekom koji je ostavio ogroman trag u sportskoj istoriji ne samo sjajnim rezultatima već i snažnim karakterom. Mislim da nismo mogli da izaberemo bolju osobu za regionalnog ambasadora. Goran je jedan od najvećih sportskih uzora na ovim prostorima i siguran sam da ćemo uz njegovu podrsku lakše ostvariti naše ambiciozne ciljeve: da postanemo jedan od top tri igrača na tržištu, udvostručimo broj klijenata, ostvarimo vrhunsko zadovoljstvo naših klijenata i zaposlenih i ulažemo u održivi razvoj i zajednicu“,  istakao je predsednik UNIQA SEE regiona, Adel Bahtanović.

Adel Bahtanović Goranu je, kao punopravnom članu UNIQA zajednice, simbolično uručio polisu UNIQA dodatnog zdravstvenog osiguranja. Kako je objasnio, „Goran je planetarno poznat po svom servisu, mi isto to želimo da postignemo našim uslugama, a ovako će naš ambasador moći da se iz prve ruke uveri da svojim klijentima pružamo više od osiguranja – da smo tu za njih u svakoj životnoj situaciji. Saradnjom s legendarnim Goranom Ivaniševićem koji je prepoznatljiv u svim zemljama regiona i koji najbolje oslikava misiju UNIQA brenda da bude pozitivna, uticajna snaga u društvu, zajedno ćemo moći da se još snažnije posvetimo pružanju dobrobiti svim našim klijentima i zajednici“, zaključio je Adel Bahtanović.

Goran će u naredne tri godine biti uključen u sve kampanje, promocije brenda i ključnih proizvoda u SEE regionu. Učestvovaće u inicijativama koje će UNIQA organizovati za pomoć i doprinos zajednici i odgovornom ponašanju. Kao što je Goranova uloga trenera nezamisliva bez poverenja i razumevanja između trenera i igrača, tako i uloga osiguravača podrazumeva pružanje podrške i sigurnosti svim klijentima. Takav odnos uzajamnog poverenja i podrške sažet je u sloganu UNIQA brenda „Živimo bolje zajedno“.

Strogo je zabranjeno kopiranje tekstova osim u slučaju preciznog navođenja izvora i linka ka originalnom tekstu.

Podeli tekst

Ako ste propustili

Povezane vesti

Komentari +

OSTAVITE KOMENTAR

Molimo unesite svoj komentar!
Molimo unesite svoje ime ovde